Hair by Sharmaina

 

Welkom bij Hair by Sharmaina.

 

"Een leuke huiselijke salon in Nieuwegein waar professionaliteit en kwaliteit voorop staat. "

 

Om professionaliteit en kwaliteit te kunnen leveren volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Tijdens u behandeling kunt u gratis genieten van een lekker kopje koffie of thee. Ik bied u vele mogelijkheden aan zoals wassen, knippen, fohnen, kleuren, balayage, highlights, ondersteuning of een keratine behandeling. 


Voor meer informatie kunt u kijken bij het kopje prijslijst.  

Heeft u vragen over een behandeling? Of zin in een nieuwe look? Ik geef jou graag een persoonlijk advies. En een  advies bij mij is natuurlijk altijd vrijblijvend en gratis!

 

Koopavond 

Wilt u bij voorkeur op een avond geknipt worden? Dat kunt u bij mij terecht op woensdagavond tot 21.30 uur. 


Follow us: 


 

       Bellen
Info
Instagram